Brug podcasting som et middel til at tiltrække nye lyttere er afgørende for succes og fortsatte opdagelse af denne kunstform gennem populære og nye medier. Der er flere uafhængige radio teater trupler rundt om i verden, der har forsøgt at udvide deres lytterbase gennem podcasting og har tilknyttet sig med hjemmesider, der letter udbredelsen af deres budskab, herunder organisationer som LibriVox, en gruppe af mennesker dedikeret til at optage lydbøger og gøre lyddramaer mere tilgængelige for offentligheden. Indsendelse af en etableret radio drama til podcast mapper er også en genial måde at øge omsætning, sind-share (og øre-share) samt bevidsthed om håndværk. Kontinuerlig læsning i længere tid, kan gøre dig træt, og dette kan øge antallet af dine fejl, så, tage en pause fra læsning i et stykke tid.

Thomas, tag en dyb indånding og slap af. Vi har katte, som min datter ville have mig til at gå ture rundt i nabolaget for hårdt tiltrængt motion. Find hvad du søger efter på få sekunder og få det downloadet til din computer for øjeblikkelig lytte sjov. Historier er overalt venter på at blive fundet, den bedraggled unge dame skal have en trist historie at fortælle. Den korte fangede opmærksomhed HBO Max, som i øjeblikket er ved at udvikle en animeret tv-show baseret på tegn hair love, lydbøger (lydbogreolen.dk) kaldet Young Love. Dette er også en glimrende måde at blive fortrolig med at læse højt og udvikle tegn.

Tænk på at henvende sig til lydbøger for en håndfri læseoplevelse: når du ikke kan få en plads på din overfyldte pendler, for at gøre miles flyve forbi på lange drev eller på familie road trips, når du har brug for at holde alle i bilen besat (og ikke kæmper med hinanden), og du kan bare ikke lytte til mere Kidz Bop. Da de bruger bøger ikke længere under ophavsret, de fleste af bøgerne på webstederne blev skrevet før 1923. Så husk det, når du søger efter noget at lytte til. Sikkert du kan finde tid til at sætte de mål, du agter at holde indtil udgangen af året.

Tværtimod, grunden til at du ikke spilder endnu et minut og begynder at sætte mål for hvert af de områder af dit liv. Gå videre og gøre dig selv en tjeneste og begynde at downloade din yndlingsmusik i dag. Hvis du virkelig ønsker at sikre, at du altid har adgang til din musiksamling, kan du gøre mere end en enkelt back up. Gør brug af hældninger for at få en mere udfordrende og effektiv træning. Brug din stemme til at få Alexa til at føje varer til din indkøbskurv, foretage håndfri opkald eller endda dæmpe lyset, når du ser en film.

Det er den støbning direktør til at “kaste” den rigtige person i en rolle for en kunde, der normalt har ringe interesse, evne, eller mangler tillid til at “vælge” den rigtige stemme til at repræsentere deres virksomhed, projekt eller brand. Du kan proppe din lille musikafspiller med nok musik til tusindvis af diske. Gennem årene har den faktiske brug af bånd og båndafspillere været utroligt skåret ud, hvilket gør denne terminologi lidt forældet. I lighed med originalen, spillere kapløb om at slippe af med alle deres kort ved at matche et kort i hånden med det aktuelle kort vist på toppen af kassere bunke – kun denne gang kortene kan sendes flyvende.