Jeg finde gamle Hummel figurer på kunst auktioner hele tiden. Jeg har været at indsamle dem for min mor og hendes søster i lang tid. De har ikke tid til at gå til kunst auktioner, men de har penge til at købe nice figurer.

Apple Tree dreng Hummel statuetten jeg fandt til min tante sidste år var så sød. Jeg deltog i en kunstauktion cirka en time væk fra mit hus og de havde masser af dekorative collectibles. Jeg var i stand til at finde flere elementer, for min mor og min far.

Min mor og hendes søster ønsker begge at have en paraply dreng Hummel figur. Jeg har kun kunnet finde en på alle kunst auktioner jeg har deltaget i. De deler stykket lige så mens jeg er på udkig efter et andet stykke.

Finurlig Hummel statuetten kaldet behagelig rejse er så sød. Det var den første Hummel, som mor og min tante nogensinde modtaget. Scenen er to børn trækker et tredje barn i en vogn. Min bedstemor fandt det på en kunstauktion og det mindede hende om hendes børn. Hun gav det til sine to døtre på deres fælles fødselsdag.

Min far synger i en barbershop kvartet. Min mor bad mig om at finde en passende Hummel figur på en af de art auktioner jeg deltage for at give ham for hans fødselsdag. Faktisk var jeg afskåret fra hitte bare den rigtige vare for over et år.

Min mor var begejstret, da jeg fandt harmonien i fire dele Hummel figur på en kunstauktion i vores hjemby. Hun præsenterede den for ham på hans fødselsdag og han virkelig kunne lide det. Jeg tror hun kan har kunne lide det mere, men det er okay med ham. Han har altid været meget støttende til indsamling af min mor.

Min mor gav min søn en Hummel figur når han dimitterede fra high school. Jeg troede det var en mærkelig gave at give et barn, der aldrig havde udtrykt nogen interesse i at indsamle dem. Hun har valgt et godt stykke fra sin samling, at jeg havde købt til hende for flere år siden på en kunstauktion. Hun gav ham Hummel statuetten lille Spillemand, fordi han spiller violin.

Da min tante gik på et krydstogt, besluttede jeg at finde hende et nautisk Hummel figur. Jeg var nødt til at deltage i fire kunst auktioner, før jeg fandt en. Jeg endte med at købe Hummel statuetten kaldet Land i sigte. Hun elskede den.

Hummel figur Lad os fortælle The World var et særligt stykke. Det er virkelig smuk, og det skildrer tre børn ringer en klokke. Min fætter har stået med mig til kunst auktioner udkig efter det. Hun mener, at vi skal give vores mødre til at dele som de gør paraply dreng.

Jeg indsamle ikke normalt Hummel figurer. Jeg overlade til min mor og min tante. Den eneste undtagelse til dette er den “Kan jeg spille?” Hummel figur. Jeg fandt det på en kunstauktion og det mindede mig om at spille på min bedstemors hus da jeg var barn med min bror og min fætter.

Den dyreste Hummel figur, som jeg har fundet på en kunstauktion i de sidste par år var en vintage stykke kaldet skolepiger. Jeg kom ind i en budgivning frenzy med en anden collector og endte op tilbragt tusind dollars. Stykket blev fejret med en fest på min tantes hus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.