Der er mange grunde til at få tandforsikring. Tandpleje kan holde dig sund og dit smil smukt. Det kan også forhindre mere alvorlige problemer som oral kræft. Desværre får en stor procentdel af den amerikanske befolkning ikke regelmæssig tandpleje på trods af vigtigheden af god mundhygiejne. Desværre kan manglende dækning være den primære barriere for tandpleje. Med en liste over de bedste tandforsikringsudbydere kan du hurtigt finde den bedste mulighed for dig.

Delta Dental Insurance har en række planer med en række fordele, herunder fuld og delvis dækning. Denne tandforsikringsplan giver dig også mulighed for at vælge enhver tandlæge til dine behov, fra den mest basale til den mest komplekse. Delta Dental Insurance dækker forebyggende pleje, såsom rengøring, rutinemæssige undersøgelser og meget mere. Det har dog en ventetid for andre procedurer, såsom oral kirurgi. Du bør også overveje dit budget, når du vælger denne tandforsikringsplan.

Omkostningerne ved tandforsikring kan variere betydeligt, med lavere præmieplaner bedre egnet til mennesker med sunde tænder og få større problemer. Mens billigere planer ofte er bedst til forebyggende pleje og lejlighedsvise påfyldninger, tilbyder dyre planer mere dækning og kortere ventetider. Du skal dog huske, at de højere præmieplaner kan betale for mere omfattende tandpleje. Før du køber en tandforsikringsplan, skal du spørge dig selv, hvor meget du har råd til at bruge på tandpleje, og overveje fordele og ulemper ved hver plan.

Delta Dental tilbyder en gratis oral sundhedsvurdering til sine medlemmer. Testen giver et skøn over dine tandplejebehov og din risiko for tandsygdom eller skade. I nogle tilfælde kan du fravælge planen og stadig drage fordel af den. For en fuld analyse kan du også tage en DHMO-test. Du vil være i stand til at se en tandlæge uden for netværket. Men hvis du vil se en specialist, skal du have en henvisning fra dit tandforsikringsselskab.

Afhængigt af din plan kan du vælge en tandplejeudbyder i dit område. Nogle tandlægeplaner tilbyder et bredt netværk af udbydere, men nogle kræver, at du vælger en udbyder i netværket. Derudover vil valg af en tandlæge tæt på dit hjem hjælpe med at holde omkostningerne nede. Generelt dækker tandforsikringsdækning forebyggende og grundlæggende tandplejeydelser, herunder rengøring og røntgen. Nogle planer dækker også ortodontiske procedurer, men sørg for at tjekke med din stats reguleringsorgan og NAIC. Forbrugerklager er en vigtig del af denne proces.

Cigna er et globalt sundhedsfirma, der leverer tandforsikring til enkeltpersoner og familier. Det har en A-rating fra Standard &Poor’s og AM Best. Det tilbyder også 24 timers telefonsupport. Cignas tandplaner for enkeltpersoner og familier inkluderer ingen fradragsberettigede for forebyggende pleje og ingen egenbetaling for rutinemæssige besøg. Deres dental PPO planer kan bruges af personer i alle aldre og giver overkommelig sygesikring. Desuden kan du vælge et planniveau for pleje, du foretrækker. Nogle planer dækker tandregulering og genoprettende pleje.