Købe en bolig gennem online auktion? Jeg var bange ud af min forstand, da jeg først hørte om det. Men efterhånden gik det op for mig, at det ikke er så svært en opgave, som de fleste mennesker tror det er.

Min forskning i online auktion forretning i generelle og købe hjem på online auktioner især har resulteret i utallige punkter, jeg troede ville være gavnligt, hvis jeg kunne dele med jer alle.

Det nye årtusinde indvarslede teknologi på vores dørtrin, gør livet behageligt at leve. Og for at leve vi alle har brug for et hjem. Med fremme af teknologi, har ejendomsfinansiering eller ejendom køb og salg gennem årene undergået en dramatisk forandring med ved at klikke på musen kan du se fantastiske hjem rundt om i landet. Hvad mere, hjem, som enhver anden husholdnings-produkter er tilgængelige på online auktioner. Populariteten af købe boliger på online auktioner er steget til sådanne proportioner at flere og flere homebuyers end nogensinde før køber hjem på auktion.

Købe et hjem er en kedelig opgave, så mere når det er gjort på online-auktion. Men med nogle omhyggelig planlægning og omhyggelighed du kan godt ende med at købe en, som kunne spare en masse penge, tid og kræfter.

Først og fremmest, før auktionen behøver du at vide dit budget og har det i din bank konto klar. Derefter kom placering, størrelse og stand. Det er vigtigt at tjekke ejerskab historien om den foreslåede hjem. Gør sammenligning er en rigtig god idé, sammenligne omkostningerne med lignende boliger i området, antallet af værelser. Også kig i prisforskel på grund af dæk, tæpper, vinduer og behandlinger.

Du vil sandsynligvis ikke kunne at gøre en inspektion, måske købe hjem ‘som er’. Hvis reparationerne arbejde eller ikke kan leje det gjort inden for budgettet, kan du ikke ender med at få en god handel i slutningen. Det skal huskes.

Og endelig når du gøre det til auktion, ikke bukke under for fristelser i bud-krigen. Ophold inden for dit budget. Husk, du kom til at købe en bolig og foretage besparelser ikke at besejre anden fyr på budgivning. Hvis du ikke er vellykket, denne gang, er der altid en næste hjem næste gang.

Forud for faktisk budgivning for et hjem på, skal du foretage en checkliste for alle omkostninger detaljer herunder saldo på lånet (hvis afskærmet), alle tilbage afgifter ejet, juridiske gebyr og andre udgifter i afskærmning egenskaben foreslåede. Dette hjælper dig med at få fakta rigtige og vide præcis de samlede omkostninger.

Vær forsigtig og med ordentlig planlægning, kan du godt ende med at få din drømmebolig og gøre store besparelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.