Hvad er din astrologiske tegn. Alle ved, hvad hans eller hendes tegn er. Selvom du ikke en tilhænger af at placeringen af planeter på det nøjagtige tidspunkt for din fødsel er en indikator for din personlighed og kan bestemme hændelser, der sker til din i hele din levetid, har du sikkert mødt nogen, der mener. I det mindste er det harmløse club samtale, en måde at lære at kende nogen. Men er der noget til den. Er horoskoper bare hokus pokus. Eller gør de virkelig forudsige forløbet af begivenheder i dit liv.

Astrologi er en af de tidligste videnskaber kendt til menneskets historie. Der er astrologiske poster, der opstod i Babylon i 1645 fvt. Andre kulturer, som egyptisk og græsk udviklet Tidsmålingen og kalender metoder. Fra det tidspunkt, mand begyndte at observere og registrere verden omkring ham, har han også overvejede sit eget forhold til jorden, stjerner, planeter og elementer omkring ham. Astrologi kan have en måde at tidligste civilisationer hjalp definere deres plads i kosmos. De opfattede det som værende større end sig selv; ikke noget at blive erobret, men at blive forstået.

Mens astrologi er i moderne tid ses som ny tidsalder og ikke så troværdige som videnskaber som astrofysik eller kemi, var på et tidspunkt det så troværdig en videnskab som alle andre. Astronomer som Galileo og Kopernikus også øve astrologer. Med udviklingen af mere kvantitative videnskaber begyndte astrologis indflydelse og stilling at aftage. Det nød en genopblussen i 1930 ‘ erne med fødslen af Englands prinsesse Margaret. London søndag-Express løb hendes astrologiske profil, og denne begivenhed var oprindelsen af den moderne dagshoroskop i aviserne.

Alle, der har læst en rigtig god astrologiske profil af sig selv har til at indrømme, at der er nogle uhyggelige tilfældigheder. Kan vi virkelig lade som om, vi er så vidende af universet, vi kan afvise disciplinen af astrologi. Måske Shakespeare havde noget der når han skrev i Hamlet, * der er flere ting på himlen og jorden Horatio end er drømte om i din philosophy.*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.