Den Buick Motor opdeling af General Motors Corporation er i overgang, ligesom resten af det ærværdige auto selskab. Gamle modeller er blevet annulleret, nye modeller tilføjet, og den nuværende linje op er radikalt anderledes end bare tre år tidligere. Nu ned til fem modeller er de resterende køretøjer i Buick linjen op alle vindere. Lad os tage et kig på hver model og hvad de har at tilbyde til dig, forbrugeren.

Lucerne-Buick’s Roadmaster og LeSabre er begge gået, men den fulde størrelse Lucerne har taget deres plads. Featuring V8 magt og luksuriøse aftaler såsom opvarmet og afkølet sæder, flydende opvarmet forrude væske og læder aftaler, den store Lucerne er baseret på Cadillac DTS, men bilen sælger for mere end $10.000 mindre end dens op marked Caddy fætter.

Lacrosse-denne fem sæde sedan er slanke, aerodynamisk og rolig. Med start priser i den lave 20 tusind dollar rækkevidde konkurrerer bilen mod Toyota Camry og Honda Accord.

Rainier den større af to Buick SUVs, Rainier leveres som standard med en 275hp I6, Stabitrak suspension/styresystem, otte måde driver drevet sæder, læder sæder og meget mere.

Rendezvous som Buicks første SUV, Stævnemøde lykkedes hvor dens Pontiac fætter, Aztek, mislykkedes. Fås i to eller fire hjul drev, Rendezvous funktioner siddepladser til fem [med tilgængelige siddepladser til syv], fire hjul skivebremser og et væld af eftertragtede outdoorsmen ønsket tilbehør.

Terraza er det en minibus eller er det en SUV? Terraza er del af en familie af GM crossover køretøjer blev indført i 2005 modelår. Denne syv passager køretøjet er udstyret med en 3,5 L I6 motor og er tilgængelig i enten forhjulstræk eller alle hjul drev. GM anser for at slippe af med sin aldrende og upopulær linje af minibusser, Terraza og dens fætre vil sandsynligvis trin i og fyld hullet.

General Motors har været forholdsvis tavs om fremtiden for Buick divisionen. Nogle har været bekymret over den konstante nedbrydning af modeller mens andre oplever Buick laver en ren pause fra sin fortid, der har inkluderet flere uinspirerende modeller som århundredet og Roadmaster.

Trods alt modtaget den Buick enklave, figurerede på den nyligt afsluttede Detroit Auto Show rave anmeldelser. Enklaven er endnu en anden crossover køretøj og det bør ramme Buick showrooms af 2008.

Klart, Buick kunne bruge en bredere vifte af køretøjer til at sikre langsigtet succes. Måske ville typen af succes divisionen havde da Regal var en del af folden genindsætte division til dets tidligere storhed, hvis en bil matchende Regals kaliber blev udviklet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.